Breinholt Taler Med

Breinholt taler med er en ny podcasts som jeg lige er begyndt at lytte til.

“Breinholt taler med” er et podcast hvor Anders Breinholt kører landet rundt for at interviewe kendte personer han respekterer og beundrer. 

Personerne han snakker med møder han på steder i landet der har været med til at forme dem som person og som betyder noget særligt for dem. 

Der er på nuværende tidspunkt udgivet 20 episoder hvor Breintholt har talt med blandt andet Casper Christensen, Linda P og Rasmus Tandtholdt for bare at nævne nogle få.

Personligt synes jeg podcastet er rigtig god fordi har altid været fan af Anders og hans personlige form for humor. Er nemlig stor fan af hans talkshow Natholdet som de fleste sikkert allerede kender.

Podcastet kan lyttes til når du sidder i offentlig transport og gerne vil have tiden til at gå eller når du er ude og gå en tur. 

Sæson 2 af breinholt taler med er netop skudt i gang og blandt de nye gæster kan du bl.a lytte til Medina og Nikolaj Jacobsen som er landstræneren for håndboldholdet, der netop er hjemvendt fra OL i Tokyo med en flot sølvmedalje.

Du kan lytte podcastet ekslusivt på Podimo. Her får du adgang til over 100 podcasts – kun tilgængeligt der.

Breinholt taler med på Podimo

Fordele ved at tilmelde sige Podimo

  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlists med anbefalinger fra Podimo
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek
  • Dit medlemskab støtter dine yndlingspodcastere
  • Nye eksklusive episoder hver dag