Styr På Historien

En rigtig god podcast for dem som er interreseret i kendte begivenheder som skete i fortiden.

“Styr på Historien” er et podcast hvor værten Anne Sofie Allarp sammen med sine gæster ser nærmere på udvalgte dele af historien, og prøver at nå frem til præcise detaljer som de fleste sikkert ikke har bidt mærke i ved første øjenkast.

I hver afsnit inviterer hun en gæst som er ekspert i bestemte begivenheder og sammen vil de begge forsøge at nå frem til hvad der helt præcist skete under disse begivenheder.

Emner kan variere mellem alt fra pandemier, epidemier og forfærdelige sygdomme til kendte personer som med deres indflydelse har været med til at forme den verden vi lever i dag.

Jeg finder selv alt hvad der har at gøre med historie super interresant så hvis du føler på samme måde er dette podcast lige noget for dig.

Podcastet kan lyttes til når du sidder i offentlig transport eller når du er ude og gå en tur.

Der er i øjeblikket udgivet 58 podcast episoder og sæson 5 er netop skudt i gang hvor fokuset sættes i mod den fjerde rytter fra ‘Johannes Åbenbaring’: De katastrofale sygdomme. 

Hvordan har disse usynlige trusler været med til at påvirke vores samfund og adfærd? Hvad har vi lært fra tidligere pandemier såsom den spanske syge? er vi blevet klogere? 

Du kan lytte podcastet ekslusivt på Podimo. Her får du adgang til over 100 podcasts – kun tilgængeligt der.

Fordele ved at tilmelde sige Podimo

  • Nemt at finde og følge de bedste podcasts
  • Playlists med anbefalinger fra Podimo
  • Ubegrænset lytning
  • Personligt bibliotek
  • Dit medlemskab støtter dine yndlingspodcastere
  • Nye eksklusive episoder hver dag