5 populære podcasts om krimi du skal lytte til

Her 5 populære podcasts omhandlende krimi du skal lytte til.

1. True Story Exclusive

True Story Exclusive

True story exclusive er et podcast hvor der bliver genfortalt opsigtsvækkende kriminalsager som har fundet sted i Skandinavien herunder Danmark.

Sagerne har fundet sted i den virkelige verden og er også blevet beskrevet i andre medier såsom dokumentarer.

2. Mord i nord

Mord i nord

Mord i nord er et podcast hvor der er sat fokus omkring mord som er blevet begået primært i Skandinavien. 

Her fortælles historierne om nogle af de mest opsigtsvækkende spektakulære og kuldegysende mordsager som vil få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste lyttere.

3. På stribe – Din seriemorderpodcast

På Stribe - Din seriemorder podcast

På stribe er en seriemorderpodcast hvor værterne Christoffer Greenfort og Andreas Illum vil forsøge at få svar på et urgammel spørgsmål, som har skræmt og fascineret os mennesker.

Hvad får en person til at tage en anden persons liv? Eller hvad hvis man har at gøre med en person der har taget flere liv uden at have nogen dårlig samvittighed omkring det?

Træd med en i disse seriemordereres mørke verden og få et indblik i deres motivationer til at kunne begå disse grufulde mord.

4. Uopklaret

Uopklaret

Denne krimi podcast fortæller om nogle af de mest gruopvækkende krimi sager gennem tiderne.

Her vil man gå i dybden i mysterierne omkring mordene og prøve at få stykket sammen hvilke skæbner ofrene måtte lide samt hvilke livshistorier der gemmer sig bag dem.

5. Mord ved middel havet

Mord ved Middelhavet

I podcastet “mord ved middelhavet” er kursen sat mod det varme lande i Sydeuropa. Vi taler om lande såsom Portugal, Spanien og Italien. 

Her fortælles der om grufulde mordsager hvor der dykkes helt ned i hver enkelt detalje og intet muligt spor bliver udeladt.

Krimi sagerne er baseret på hændelser som har fundet sted i det virkelige liv. Journalister fra lokalområdet har researchet hændelserne .

Janne Aagaard som er forfatter og kriminalreporter har dernæst skrevet ud fra dem til genfortælling.