11 Gode Podcasts – De mest populære danske podcasts på Podimo

Her er en liste over 15 af de mest populære danske podcasts på Podimo.

1. Mads og A-Holdet

Mads og A-Holdet

Du kender ham sikker fra Mads og Monopolet. Værten Mads Steffensen vender tilbage og med sig har han taget selveste A holdet hvor de sammen skal sidde og gruble over dilemmaer som lytterne til podcastet har lagt sendt ind. 

Podcastet er sjovt, ærgligt men også direkte, for A-holdet lægger ikke fingre imellem, når de kommer med deres indspark til dilemmaer og de er slet ikke bange for at dele ud af egen livserfaring.

Podcastet er for dig som godt kan lide gode at lytte til gode diskussioner omkring interresante emner hvor der også er plads til god humor en gang i mellem.

2. Lundin På Livstid

Lundin på livstid

Du har sikkert hørt om ham før. Manden som i sommeren år 2000 begik en forbrydelse som de fleste danskere ikke glemmer og den 15. marts 2001 blev idømt fængsel på livstid.

Dette podcasts har fokus omkring ingen andre end den tredoblte moder Peter Lundin. Der bliver talt om hvem han var som person, hvorfor han begik mordene samt hvorfor der stadig bliver talt om ham i dag. 

Podcastet er for dig som har interrese i psykiatri og hvad der skal til for at skubbe en person til at kunne begå mord…

3. Mens Vi strikker

Mens vi strikker

Podcastet er rettet mod dem som godt kan lide at strikke og gerne vil lære mere om det. Men der bliver også talt om andre hverdags ting.

I hver episode ringer værterne til deres strikkemester Ulla for at få gode omkring det at kunne strikke. 

Podcasten er for dig som elsker at strikke, eller gerne vil lære at strikke, eller bare lytte på nogen der taler mens de strikker. Værterne Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg mødes i strikkeskuret og taler …

4. Fries Meets Guys

Fries meets guys

Værtene Nanna og Josephine fra Aalborg interviewer forskellige personer i forsøget på at få en bedre forståelse af mænds forhold til dem selv og deres omverden.

Fokusset for værterne er at gå til bunds i og vide hvordan det er at være mand i dag.

5. Klovn Podcast

Klovn Podcast

Et podcast omhandlende klovn. Hvis du er fan af klovn er denne podcast lige noget for dig. 

6. Om Søndagen Græder Vi

Om søndagen græder vi

Podcastet er til de søndagsramete. Uanset om du har tømmermænd, søndagsblues eller blot har brug for et godt grin, kommer du godt gennem dagen med Hella og Malou. Hovedtemaerne i podcastet er tilgivelse, ensomhedsfordrivelse og salt. 

7. Mord I Nord

Mord i Nord

Podcastet har fokus omkring historierne om nogle af de mest opsigtsvækkende spektakulære og kuldegysende mordsager i Skandinavien. Fans af true crime vil kunne lide dette podcast.

8. Styr På Historien

Styr på historien

Et af mine favorit podcasts, men også generelt en rigtig god podcast for dem som er interreseret i kendte begivenheder som skete tilbage i historien. Podcatstet er for dig som er interreset i historiske begivendheder som har været med til at forme den verden vi lever i dag.

9. True Story Exclusive

True Story Exclusive

Hvis du er fan af true crime og krimi er dette podcastet lige noget for dig.

Her bliver der fortalt om true crime som har fokus omkring genfortællinger af nogle af de mest opsigtsvækkende historiske krimisager her hjemme i Danmark og resten af Skandinavien. 

10. Kan Man Tilgive en Psykopat?

Kan man tilgive en psykopat?

Podcastet handler om værten Geo hvis far i årene op til hans død chikaneret Geo i en sådan grad at det endte med et politihold. Geo hader sin far og vil gerne videre med sit liv. Den eneste måde ved det er tilgivelse, men kan tilgive en psykopat? 

11. Røverhistorier

Røverhistorier

Værterne Nick Coldhands og Niarn inviterer forskellige gæster og udveksler røverhistorier hvor nogle er sjove, skræmmende eller ekstreme. Podcastet er rettet mod dem som har brug for et godt grin.